Exclusieve enquête bewijst dat Belgen tegen dierproeven zijn!

Category: 
Als advocaat van de proefdieren is het onze plicht zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn. Als we met politici en wetenschappers praten, moeten we onze parate dossierkennis tonen, weten welke diervrije technieken bestaan, over welke dierproeven het gaat, ... Het komt allemaal aan bod tijdens deze gesprekken.
 
Om onze eisen kracht bij te zetten is het ook belangrijk duidelijk te maken dat een meerderheid van de bevolking achter onze ideeën staat. Daarom heeft ADC enige tijd geleden een enquête laten uitvoeren over de mening van de burger inzake dierproeven. De resultaten spraken voor zich. (*) Een ruime meerderheid van de bevolking is tegen dierproeven!  Deze cijfers aan politici en wetenschappers kunnen voorleggen, is een meerwaarde voor onze gesprekken en campagnes. Want hoe je het ook draait of keert, heel veel politici zijn toch gevoelig voor wat het grote publiek denkt over bepaalde onderwerpen.
 
ADC heeft gedaan wat een goede advocaat moet doen. Bewijzen zoeken en feiten hard maken. Meer dan ooit geloven wij in positieve verandering voor de dieren via politieke weg. 
 
 
(*)