Opnieuw actie voor de dieren in België

Activisten van de Anti Dierproeven Coalitie hebben vandaag voor de eerste keer actie gevoerd bij de ambassade van Nepal in Brussel. Nepal is ook weer zo'n land dat geld wil gaan verdienen met dierenleed. Dit zullen wij nooit tolereren!
Nepal ontwikkelt op dit moment kweekprogramma's en boerderijen waar gevangen makaakapen opgesloten zitten. Deze dieren worden 'klaargemaakt' om opgestuurd te worden naar zieke dierproeflaboratoria, voornamelijk in Amerika. Internationaal rijst er verzet tegen deze zieke plannen. Na Amsterdam en Londen nu ook op de drempel van de ambassade, Brugmannlaan 210 in Brussel.

Daarna protesteerden we, ondertussen al voor de vijfde keer in enkele maanden tijd, bij de poorten van het Philip Morris laboratorium, Grauwmeer 14 in Leuven.
Onze weerzin groeit met elke demonstratie. Daar staan we dan, goed wetende dat op een paar meter afstand van ons protest, vele dieren opgesloten zitten. 60 Dagen aan een stuk Marlboro sigarettenrook inhaleren...
Philip Morris werknemer, hoe kan je met jezelf leven? Jij bent verantwoordelijk voor dit dierenleed, voor deze weerzinwekkende tabakstesten!

Eindigen deden we bij het Belgische hoofdkantoor van Philip Morris, Berchemstadionstraat 72 te Antwerpen.
We lieten ons ongenoegen duidelijk blijken aan de werknemers die hier geld verdienen met het verkopen van ongezonde en op dieren geteste sigaretten. Sommigen waren zo arrogant dat ze bij het buitenrijden bijna op onze activisten inreden. Maar wat kan je anders verwachten van werknemers die geld verdienen met het verkopen van sigaretten die slecht zijn voor mens en dier.
Zoals eerder al gezegd, de Anti Dierproeven Coalitie zal nooit stoppen met het bevechten van het onnoemelijke dierenleed waarvoor Philip Morris verantwoordelijk is. We zullen blijven protesteren bij Philip Morris, en zullen dit volhouden tot hun laboratorium in Leuven zijn deuren sluit.

Wens je een volgende keer met ons mee te doen, meld je dan nu aan [email protected]