Antwerpse parket vervolgt Philip Morris!

Philip Morris beweert te pas en te onpas een sociaal
en ethisch bedrijf te zijn. Iedereen met een greintje verstand weet natuurlijk beter. Philip Morris wil gewoon zoveel mogelijk geld verdienen, en dit ten koste van dier en mens.
Dat ze het ook niet al te nauw nemen met de wet, bewijzen ze in Antwerpen waar het parket een onderzoek tegen Philip Morris begonnen is:

Het Antwerpse parket wil tabaksfabrikant Philip Morris vervolgen voor het illegaal sponsoren van krantenwinkels over heel België. Philip Morris, producent van onder meer Marlboro-sigaretten, zou met de krantenwinkels contracten tot € 200.000 hebben gesloten. De tabaksfabrikant zou voor de krantenwinkels toonbanken, poetshulp en andere diensten hebben gekocht. In ruil staan de krantenwinkels helemaal in het teken van één van de merken van Philip Morris. Dat gaat volgens het Antwerpse parket veel verder dan een simpele affichage, die volgens de Belgische wet in het kader van sponsoring wel toegelaten is. De actie van het Antwerpse parket zou een Belgische primeur zijn. (MH)
Bron: Belga Nieuwstelex

Keer op keer laat dit foute bedrijf zijn ware gelaat zien. Nadat de Anti Dierproeven Coalitie eind vorig jaar een campagne begon tegen de weerzinwekkende dierproeven die Philip Morris uitvoert in Leuven, stort nu het gerecht zich op gesjoemel van dit bedrijf.

In naam van de dieren voeren wij alleszins opnieuw actie tegen het Philip Morris dierproeflaboratorium op vrijdag 25 april vanaf 12.30!