Solliciteer bij Philip Morris Leuven
Maar het is slechts voor 4 maanden.

Dat Philip Morris zelf al serieus rekening begint te houden met de sluiting van zijn gruwelijk laboratorium in Leuven, blijkt uit onderstaande vacature.
Hoe toevallig, de bestendige deputatie van Vlaams-Brabant spreekt zich binnen 4 maanden uit over de toekomst van dit laboratorium, en zie de job die ze aanbieden is ook maar voor 4 maanden (met daarna eventueel een vast contract).

Dus, als je graag op onschuldige dieren 'sporadisch operaties' uitvoert als dierenassistent of graag sigaretten test op dieren, aarzel dan vooral niet te solliciteren.

Het is nu belangrijker dan ooit dat we Philip Morris massaal laten voelen wat we van hun gruwelijke tabakstesten denken. Op 27 juni voeren we opnieuw actie tegen Philip Morris, voor data in juli en augustus raadpleeg onze actieagenda.


Vacature :

Philip Morris
Grauwmeer 14
3000 Leuven

zoekt:

1 Laborant Treatment Division (M/V)
Voor een internationaal, toxicologisch onderzoeksinstituut in de regio van Leuven zijn wij op zoek naar Laboranten voor de "treatment" afdeling.
Je voert handelingen uit tijdens de dierenbehandelingsfase van het experimenteel onderzoek en volgt daarbij de richtlijnen en standaarden. Je staat in voor een constante monotoring van de dieren en voorziet hen van eten en drank. Verder neem je in functie van de studies bloedstalen af en doe je sporadisch ook operaties.

Verwacht: Je hebt bij voorkeur een diploma Agro-biotechnologie met optie dierenassistent(e). Ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt maar geen must. Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal. Bereid zijn om 1 weekend op 3 te werken. Je hebt dan uiteraard 2 dagen in de week vrij.
Talenkennis : Nederlands (Zeer goed), Engels (Goed)
Biedt:
Interim met optie 'vast werk'
Een boeiende, wetenschappelijke functie in een internationaal bedrijf. Je start op via interim en kan na 4 maanden onder vast contract gaan bij de klant. Een aantrekkelijke verloning. 40-urenweek, 32 verlofdagen per jaar.
Vergoeding : Maandloon
Tijdsregeling : Dag - Voltijds

Vacaturedatum: 12/06/2008
Datum laatste wijziging: 13/06/2008