27 aug 13

ADC kijkt tevreden terug op een drukke maar geslaagde zomertour!

Afdrukken E-mail

De voorbije maanden organiseerde de Anti Dierproeven Coalitie net ietsje meer informatiestanden om het grote publiek te informeren over het leed dat dierproeven is. Onze zomertour bracht onze vrijwilligers in vele steden, van Groningen tot Luik! Tienduizenden mensen bereikten we. Tienduizenden mensen tekenden onze petitie en namen informatie mee. ADC zegt keer op keer dat we de stem van de proefdieren zijn, en we zeggen dat niet zomaar. Met deze informatiestanden blijven we het leed van de proefdieren onder de aandacht brengen. Want het ergste dat deze dieren kan overkomen is dat hun lijden niet gekend en gehoord wordt.

ADC-voorzitter Danny Flies:

'De dagen worden alweer ietsje korter, de nachten wat frisser. Maar ik ben die hete dagen van de voorbije weken nog niet vergeten. Soms steeg het kwik naar 30° en meer. Maar denk je dat onze vrijwilligers opgaven? Denk je dat een van hen ooit zeurde over de warmte? Niks van! Ze stonden er keer op keer met volle goesting, gedreven zoals altijd. De proefdieren hebben in deze geweldige dierenvrienden een sterke bondgenoot. Ik ben zo trots elke keer opnieuw (tijdens acties en informatiestanden) in Nederland en België aan hun zij te staan!'

Ondertussen staat de teller van ons Europees burgerinitiatief om dierproeven in Europa op korte termijn VOLLEDIG te vervangen door dierproefvrije methoden op ongeveer 22.500 handtekeningen in België en Nederland! Geweldig dat zovelen al getekend hebben! Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan vandaag nog.

Teken hier.

word lid van ADC