22 jan 14

Weer of geen weer, de ADC-vrijwilligers stonden de voorbije maanden elke week op straat.

Afdrukken E-mail

De voorbije wintermaanden informeerden ADC-vrijwilligers het grote publiek over de gruwel van dierproeven. Mensen tekenden massaal onze petities en namen informatie mee. Dankzij onze vrijwilligers die elke keer opnieuw met een positieve ingesteldheid aanwezig waren, trots dat ze de stem van de dieren konden zijn, bereikten we tienduizenden mensen!

ADC-voorzitter Danny Flies:

'Wat een geweldige vrijwilligers hebben wij toch! Of het nu koud, nat en winderig is of verzengend heet, denk je dat er ooit een van de ADC'ers zeurt of wil stoppen? Zulke dierenvrienden zijn de beste bondgenoot van de proefdieren. '

Vaak halen we op een zaterdag in België en Nederland meer dan 2000 handtekeningen op tegen dierproeven. Op een dag! Geachte dames en heren politici en dierproefnemers, luister eindelijk eens naar de wil van de bevolking en stop dit dierenleed!!!

Dit jaar zal ADC de mensen wekelijks blijven informeren en handtekeningen ophalen tegen dierproeven. Maar dat is natuurlijk niet alles, je moest eens weten hoeveel acties we plannen.  Wil je meedoen? Wil jij ook een bondgenoot van de proefdieren worden?  Meld je dan nu aan als vrijwilliger, klik hier.

word lid van ADC