ADC blog

01 dec 14
Afdrukken E-mail

Wat niet weet, niet deert. Hoe minder mensen op de hoogte zijn van dierproeven en de massale bedragen die de dierproefnemers mogen ontvangen van de overheid, des te beter. En zo hebben de dierproefnemers en de overheden het natuurlijk graag. 

 
07 sept 14
Afdrukken E-mail

In mijn buurt zie ik vaak een oudere man wandelen met een labrador. Ik ken hem niet, heb nog nooit een echt serieus gesprek met hem gehad. Wel heb ik hem al vaak gecomplimenteerd met zijn mooie hond en de bijzondere band die ze duidelijk hebben.

 
11 juli 14
Afdrukken E-mail

Daar zitten jullie dan. In de beklaagdenbank.

Als ordinaire misdadigers. Te wachten op wat de rechter voor jullie in petto heeft. Eindelijk begint de rechtszaak tegen jullie, moedige beaglebevrijders.

 
26 aug 14
Afdrukken E-mail

Een van mijn favoriete hobby's is zwemmen. In de winter in een zwembad en in de zomer in een plas, rivier of zee.  Waar ik altijd enorm van kan genieten, zijn de honden die wellicht nog blijer zijn dan ik wanneer zij water zien.

Laatst zag ik twee labradors met elkaar spelen. Achter elkaar rennen. De tong uit hun bek. Het lijkt alsof ze glimlachen. Aan alles kun je zien dat zij het naar hun zin hebben. Helemaal in hun element.

 
04 juli 14
Afdrukken E-mail

Op meer dan 350 locaties in België en Nederland worden proefdieren gehouden. Locaties die angstvallig voor de buitenwereld verborgen worden gehouden. Bij de universiteiten zijn deze gebouwen soms herkenbaar aan de afgedekte ramen.

 

Pagina 1 van 4

word lid van ADC