Venray tekent massaal tegen Sciencelink

Op 1 november stonden we een hele namiddag op het Henseniusplein, hartje Venray. We stonden er om de mensen te informeren over de waanzinnige plannen om in Venray een nieuw dierproefcentrum te bouwen. De steun die we kregen was zoals gewoonlijk massaal. Het is wel heel duidelijk dat de inwoners van Venray en omgeving tegen dit project gekant zijn.
Dierproeven zijn niet meer van deze tijd, ze zijn onethisch en onjuist! Men vindt het onbegrijpelijk dat sommige politici uit platvloers politiek opportunisme naam willen maken ten koste van dieren. Dat het echter allemaal niet zo goed vlot met dit Sciencelink project, vonden vele mensen heugelijk nieuws.
De Anti Dierproeven Coalitie is deze campagne enkele maanden geleden begonnen en zal deze campagne enkel stop zetten als wij formeel te horen krijgen dat de gemeente Venray dit project voor eens en voor altijd afblaast.
Tot dan zullen wij in Nederland, en nu ook op heel korte termijn in Duitsland, acties voeren om de geplande bouw van deze hel voor dieren.