GELD VERDIENEN OVER DE RUGGEN VAN DIEREN IS ONACCEPTABEL.

Vrijdag 30 maart - Nederland
Om half acht stonden we opnieuw bij Novartis. Ditmaal bij het hoofdkantoor van Novartis Pharma Nederland in Arnhem. Tot tien uur confronteerden we de medewerkers met het dierenleed. Hoe kan je voor een bedrijf werken dat moedwillig dieren pijnigt? Onbegrijpelijk voor mensen met het hart op de goede plek!

Sandoz in Almere is een onderneming van Novartis en ook zij betalen voor dierproeven in HLS. Het is een absolute schande dat HLS vandaag de dag nog open is. De Anti Dierproeven Coalitie zal zich in blijven zetten voor sluiting van deze dierenhel. De Sandoz werkplek was verworden tot een 'spookgebouw' met de luxaflex dicht, geen beweging voor de ramen en alle auto's geparkeerd aan de achterkant. Koeriersbedrijven waren niet welkom en reden met een grote glimlach weer door. 'Verbreek de banden met HLS' galmde over het industrieterrein, duidelijk hoorbaar voor iedereen.

Om 15.00 uur stonden we aan de Keizersgracht 307 in hartje Amsterdam bij Van der Moolen. Zij werken hand in hand met Euronext om HLS aandelen te verhandelen. Niet geamuseerd en flink klagend bij de Amsterdamse autoriteiten laat Van der Moolen zich van zijn slechtste kant zien. Om 16.15 zetten we het protest voort bij Euronext aan het Beursplein in Amsterdam. Ditmaal kozen we ervoor om een informatiestand te plaatsen en zo een discussieplatform te bieden aan verontruste Amsterdammers. Unaniem spraken de mensen zich uit tegen HLS en Euronext. Via de megafoon informeerden we de mensen over de dagelijkse realiteit in HLS en spraken we schande over Euronext.

Wil je meedoen of wil je meer informatie? Mail ons gerust: [email protected]