STARTSCHOT VOOR NIEUWE INFORMATIECAMPAGNE!

De Belgische afdeling van de Anti Dierproeven Coalitie (ADC) is zaterdag 28 juli gestart met zijn nieuwe informatie-campagne 'Zonder dierenleed!' Deze campagne wil mensen concreet informeren over welke kleine stappen zij zelf kunnen nemen om dierproeven een halt toe te roepen. We geven de consument informatie over die merken van schoonheids- en schoonmaakproducten die ze met een gerust hart kunnen kopen, producten waar geen dierenleed aan kleeft!

We begonnen deze campagne in de Hasseltse binnenstand, waar we een hele dag onze nieuwe folder uitdeelden. Zoveel mensen vertelden ons hoe blij ze waren met deze informatie. Een vaak gehoorde opmerking was dat men zou overschakelen op dierproefvrije verzorgingsproducten, omdat ze nu een praktisch lijstje hadden van diervriendelijke merken. Aan deze folder is ook een MySpace pagina gekoppeld. Op deze pagina vind je verdere informatie en kan je ons vragen stellen.

Folder en MySpace pagina zijn te bekijken op:

http://www.myspace.com/zonderdierenleed

Naast regelmatige acties tegen de gruwel van dierproeven, vinden wij het belangrijk het grote publiek blijvend te informeren over dierproeven. Wil je met ons meewerken, met een actie of informatiestand, aarzel dan niet ons te contacteren op: [email protected]