Wereldproefdierenweek
- dag 1

Maandag - Om 7.30 stonden we voor de ingang bij Bayer in Mijdrecht. Ons doel: Bayer confronteren met het dierenleed in Huntingdon Life Sciences. Resultaat: Een bedrijf dat haar medewerkers meedeelt om maandagochtend thuis te blijven!!
De poort was hermetisch afgesloten. Leveranciers en koeriersbedrijven waren niet welkom en moesten omkeren. Een fantastisch begin van Wereldproefdierenweek. Er is geen enkel excuus om experimenten op dieren uit te laten voeren door de dierenbeulen van HLS!

Op naar Leiderdorp. Hier is Astellas gevestigd. Zij betalen voor de dierproeven in HLS. Zo hebben zij opdrachten gegeven aan HLS om de poten te breken van beaglepuppies. Door tussenkomst van Peta's Kim Basinger werden deze dieren gered en leven zij in vrijheid. Helaas sterven er nog steeds dieren in HLS met het geld van Astellas. Luid en krachtig demonstreerden we bij de hoofdzetel. Verbreek de banden met HLS!

In Badhoevedorp zit Dangerous Goods Management. De leugenaars en lafaards van DGM. 'Wij hebben niets te maken met HLS.' De officiële documenten bewijzen het tegendeel. In stukken gehakte rhesusapen werden door DGM vervoerd van HLS naar Korea voor LG LifeSciences. Apen die ooit in de jungle van Mauritius leefden worden opengesneden en vergiftigd in Huntingdon Life Sciences.
De internationale campagne voor sluiting van HLS kan je niet voor de gek houden DGM!

Als afsluiter stonden we drie uur lang op het beursplein in Amsterdam om daar te demonstreren tegen Euronext, dat onlangs gefuseerd is met de NYSE en aandelen verhandelt in HLS. Wederom ontvingen we veel positieve reacties van het publiek en werd het duidelijk dat HLS geen toekomst heeft. Woedende en luidruchtige actievoerders verzamelden zich voor het beursgebouw om de dierenbeulen nogmaals te confronteren. We zullen nooit accepteren dat de financiële wereld HLS erboven op helpt.

Wil je meedoen of wil je meer informatie? Mail ons gerust: [email protected]