WEER EEN STAD DIE ZICH UITSPREEKT TEGEN DIERPROEVEN!

Tropisch warm was het in Genk, zaterdag 14/07/07. Maar dat deerde activisten van de Anti Dierproeven Coalitie niet. De duizenden dieren die op dit moment opgesloten zitten in binnen- en buitenlandse proefdierlaboratoria zouden maar wat graag naast ons in vrijheid hebben kunnen staan.

Vanaf 11 uur stonden we in het hartje van de Genkse winkelbuurt. Vele mensen kwamen spontaan naar onze infostand, werden lid van onze organisatie en tekenden onze petitie tegen dierproeven. De meest gehoorde reactie na het zien van de foto's die we uitstallen, is altijd 'Gebeurt dit nog steeds?'. Ja, lieve mensen, dit gebeurt nog dagelijks.
Honderdduizenden dieren worden hier jaarlijks letterlijk kapotgemaakt bij onzinnige testen in dierproefcentra. Deze dieren worden na een veel te kort en pijnlijk leven vernietigd en weggegooid als afval. Dit terwijl er al zoveel alternatieven voorhanden zijn.

De Anti Dierproeven Coalitie zal nooit opgeven om de verantwoordelijken van dit onnoemelijke dierenleed te bestrijden! Ook zullen we de mensen blijven informeren over de gruwel van dierproeven.

Wens jij ons ook te steunen in onze strijd voor de dieren, word dan voor slechts 20 euro lid van onze organisatie en ontvang 2 keer per jaar ons magazine 'Stop dierproeven'. Met uw donatie kunnen wij blijven opkomen voor de dieren die op dit moment bang hun dood zitten af te wachten.