Valentijnsactie: ADC doneert reuzenhart aan Hartelust!

Op de dag van de liefde organiseert de Anti Dierproeven Coalitie een manifestatie voor de poort van Hartelust.

Roberto en Raymond Hartelust verdienen grof geld aan het verhandelen van apen uit een loods in Tilburg. Alle apen zullen gebruikt worden in gruwelijke experimenten. De Anti Dierproeven Coalitie is het knagende geweten van deze harteloze handelaren. Het wordt dan ook hoog tijd om een reuzenhart te doneren om respect voor dieren bij te brengen.

Campagneleider Robert Molenaar: 'Ik daag Roberto en Raymond Hartelust uit om het reuzenhart en de 9 reuzen valentijnskaarten in ontvangst te nemen. Zij moeten beseffen dat er ook andere manieren zijn om geld te verdienen, die niet ten koste gaan van schitterende dieren zoals apen.'

Tevens gaat onze gedachte uit naar alle apen die gebruikt worden in experimenten. De Anti Dierproeven Coalitie laat 9 ufo-ballonnen op met daarin een liefdevolle boodschap voor de dierproefnemers: Denk met je hart, en volg je geweten. Laat de apen leven!

Naast het reuzenhart worden er 9 reuze valentijnskaarten achtergelaten die ondertekend zijn door dierenvrienden tijdens onze informatiestand van zaterdag 30 januari op de Heuvel in Tilburg.

Het getal 9 staat symbool voor de 6 laboratoria in Nederland en Belgie waar apen gebruikt worden in experimenten (KU Leuven, UCL, Schering-PLough, Erasmus MC, BPRC, Radboud universiteit) en voor de apenleveranciers China, Roberto en Raymond Hartelust.

Aanvang: 14.00 tot 16.00
Waar: Kapelmeesterlaan 112b, Tilburg

Zondag 14 februari is ook de dag dat het Carnaval weer losbarst in Tilburg en omstreken. We adviseren iedereen daarom om met de auto af te reizen naar de Valentijnsactie bij Hartelust B.V. Zij die met het openbaar vervoer reizen, kunnen het beste uitstappen op treinstation Tilburg West.

De Anti Dierproeven Coalitie heeft vervoer geregeld naar de Valentijnsactie vanaf treinstration Tilburg West. U kunt van deze service gebruik maken tussen 13.00 en 13.30. Het vervoer is gratis, opgeven is wel verplicht: Tel 06-17767881 of mail naar [email protected]

Ook is er de mogelijkheid om mee te reizen uit andere delen van het land naar de Valentijnsactie.

Download hier het rapport: Hartelust B.V. Apenhandelaar in Tilburg.