KATTENTESTEN OP HET NETVLIES VAN DE GRONINGER
Record aantal handtekeningen opgehaald

Eerder dit jaar stonden dierenvrienden van de Anti Dierproeven Coalitie bij de universiteit Groningen om te protesteren tegen de gruwelijke hersenexperimenten op katten.
Deze actie kreeg veel aandacht in de lokale en nationale media en de mensen in Groningen waren de arme katjes in de universiteit niet vergeten. Massaal tekenden ze de petitie voor een verbod op honden- en kattenexperimenten.. Ondanks de regen was de actie een doorslaand succes en een recordaantal handtekeningen werd opgehaald: 1005!

Ook via de postbus kwamen de volle vellen weer binnen, de huidige score is 7510 handtekeningen. Een fantastisch aantal in 6 weken tijd! We kunnen dan ook niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk de inzet is van onze vrijwilligers en vele dierenvrienden die ons steunen.

We zullen de arme katten in de universiteit Groningen nooit in de steek laten! We zullen het verborgen dierenleed openbaar maken. We zijn het gehannes met dieren meer dan zat en we gaan dan ook vol voor die 40.000 handtekeningen.

Meedoen? Hier vind je de data van onze infostanden en acties.

Hier kun je de handtekeningenlijst downloaden en zelf mensen informeren.

We sturen je graag nieuwsbrieven, handtekeningenlijsten en posters op, stuur een mailtje met je adres naar het emailadres [email protected]